Albanien – det ukendte land

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ellen
5. august 2014 17:35

Meget interessant. Jeg vidste pinligvis ikke engang, at Albanien var blevet tilgængeligt, men så er det jo godt, at vi har dig og blogland 🙂 Jeg ved ikke, hvor længe I var der, men jeg kunne forestille mig, at det er et sindssygt billigt land at bo i? For os, altså ..

Per Teilmann
5. august 2014 17:55
Reply to  Ellen

Vi var der bare på en 1-dages tur, så lige boligpriserne kender jeg ikke (I skal vist heller ikke ha’ flere!), men sikkert billigere end i DK 😉

Ellen
5. august 2014 20:06

Det var også mig, der udtrykte det forkert – jeg mente som ferieland … det må være billigt med hoteller og restauranter.
Vi har ganske rigtigt rigeligt med boliger for tiden 🙂

Per Teilmann
7. august 2014 16:52
Reply to  Ellen

Det skal nok være ganske billigt at lege turist i Albanien. Jeg fik dog ikke helt fat i prisniveauet … der var for lidt at sammenligne med eller også var tiden for kort 😉

Farmer
8. august 2014 03:59

Tak for turen. Det kunne være spændende at besøge landet. Tidligere var albanerne meget fattige og under stram politisk styring. Jeg husker en fødevaremesse i Tyskland omkring år 2000, hvor de mindre centraleuropæiske lande havde fået tilskud til at have hver en stand. Den albanske stand havde investering i avl af citrusfrugter som deres emne, og jeg talte lidt med de to personer på standen om investeringsmuligheder mv. Det kunne jo have været fint med en citrusplantage at passe om vinteren, når DK er nedfrosset osv. Da jeg ville gå, spurgte jeg, om jeg måtte tage et af de to… Read more »

Per Teilmann
17. august 2014 11:57
Reply to  Farmer

Albanien er nok stadigvæk ikke mellem verdens rigeste nationer, men jeg tror, de er klatret et par trin op ad stigen siden år 2000 😉

Read Next

Berlin Påskelørdag

Favoritten

Sliding Sidebar

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x