Geografisk Have før åbningen

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Flemming
Flemming
23. april 2016 15:08

Per Teilmann – FUJIFILM X-T1 – hvad er det for en uorden ??

Catarina
23. april 2016 15:15

Dejlige billedet 🙂 Så blir du alligevel lokket iver på Fuji X-T1 😀

Ellen Nielsen
23. april 2016 15:33

Jeg tør godt vædde på, at du også på et tidspunkt betaler for at komme i Geografisk Have 🙂 Vi var der sidst i september, hvilket var lige sent nok, men vi kom også gratis ind, fordi det var dagen for kåringen af den kønneste dahlia. Jeg kunne godt tænke mig at se haven, når den står i fuldt flor.

Inge
25. april 2016 14:21

Jeg har ikke været i Geografisk have siden en skoleudflugt for oceaner af år siden, det er da vist en fejl. Må overvejes næste gang jeg er hjemme i Sønderjylland.

Read Next

Jagten på is

Sliding Sidebar

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x