Norwegian – never again

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Eric
1. februar 2016 17:54

Træls, træls, træls! Nu er jeg ikke inde i reglerne, men hvorfor er det lige, at Bravo Tours som arrangør ikke hæfter for forsinkelsesregningen? De er jo “up front”.

Per Teilmann
1. februar 2016 20:20
Reply to  Eric

Jeg er nu heller ikke inde i reglerne, men flyforsinkelse.dk tog vores sag, uagtet at Bravo Tours havde solgt billetten 😉

Jan
Jan
1. februar 2016 21:37

Ja men Velkommen hjem.

Surt, at I får sådan en indledning på jeres ferie.

Ja – Norwegian har ikke det bedste rygte, men folk køber jo alligevel deres billetter…..og det gælder også Ryan Air m.fl. af de der lavpris-selskaber. OK – det er ikke “regel” at lavprisselskaberne SKAL være ringe, men der er jo en grund til at de er billige.

Per Teilmann
2. februar 2016 19:03
Reply to  Jan

Det er rigtigt Jan, at man som regel får, hvad man har betalt for 😉
Vi sad dog i flyveren med nogle, der havde betalt betydeligt mere end os for turen, men hvor stor en andel var flyveturen ved vi af gode grunde ikke!
Min mening – og den er ikke ny – er, at Norwegian er i stor risiko for at gå på røven … de er simpelthen vokset store alt for hurtigt og en eller anden dag kommer der likviditetsproblemer og så …

Ellen
1. februar 2016 22:00

IHHH, hvor irriterende, altså! Jeg håber I får lidt kompensation, men er da glad for at høre, at selve jeres ferie var god.
Og ét er forsinkelsen, men den madhåndtering er da helt til grin.

Per Teilmann
2. februar 2016 19:09
Reply to  Ellen

Nej heldigvis var vores ferie fantastisk trods Norwegian. En ting var forsinkelsen men besætningen på hjemturen var i en klasse helt for sig selv (har slet ikke fået alle detaljer med) men jeg tror, de var helt nye i faget og under alle omstændigheder var de hjemmehørende i Caribien 😉

Inge
9. februar 2016 13:51

Hvor irriterende med både forsinkelse og manglende mad.
Vi bruger tit Norwegian når vi flyver til Spanien, og har ingen problemer med dem på Kbh-Alicante destinationen. Må dog også sige at vi aldrig bestiller mad, da vi ikke er imponeret af det de kan levere.

havehyrden
havehyrden
13. februar 2016 06:34

Men var maden så værd at vente på? Syntes ofte at flymads kvaliteten er yderst ringe.
Af de årsager som du nævner rejser vi aldrig med lavpris selskaber…..der er ofte (altid) bøvl. Ikke at vi flyver ofte (hader det) men alligevel 🙂 ellers flotte billeder fra turen.

Read Next

Favoritten

Sliding Sidebar

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x